This site was created using oxxy.com

Create your own for FREE

D&D Arkhosia

 

Ролеви игри в Skype

Тази страница е само малка част от по-голям сайт и портал за ролеви игри и книги-игри, който е известен като Dungeon-Factory.NET. Негови създатели са Дамян "Yann Gamgee" Христов и писателят на книги-игри Георги Миндизов, по-познат и като Джордж М. Джордж. Именно ние двамата с него стартирахме за първи път инициативата за игра на ролеви игри в Skype, като за целта не се ограничавахме, а играехме колкото можем повече и на "Кървав меч" и други подобни стратегически книги-игри. Сегашният сайт в някаква степен желае да доразвие идеята, като този път ще се стремим да не се отклоняваме от избраната класическа система D&D. Всеки един, който желае, може да се включи към екипа ни от играчи. Място за всички има предостатъчно, но засега са ни кът само Водещите. Именно и заради това се решихме да проведем обучение на Разказвачи, които в даден момент да умеят да водят свои собствени D&D групи. Всички кандидати за игрови Водещи трябва да умеят да говорят правилно български език, да имат някакво свободно време и достатъчно въображение. Няма нужда да знаят английски, както няма нужда да познават изтънко системата "Подземия & Дракони". Засега е достатъчно да имат желание да научат нещо ново и различно от всички онлайн игри, които са популярни в момента. За повече инфо ни пишете на нашия мейл arkhosia@abv.bg, или се свържете с нас в Skype с име arkhosia. Успех!

Кои сме ние?!

В самото си начало през 2009 година нашата Аркозия започна като малък и истински клуб за настолни и ролеви игри в град Разград. С течение на времето обаче онлайн клубът се обособи от този наживо и заживя свой нов живот в Интернет. Към Аркозия се присъединиха много нови играчи, вкл. от други градове, не само в Разград, а сесиите с тях се водиха в Skype...  

За нас

Всички картинки в този сайт са със запазени права на техните автори, всеки един от които е творил през различни години в света на Dungeons & Dragons и в частност за компанията Wizards of the Coast. Авторът на този сайт благодари на художниците и не иска да им навреди по никакъв начин. В случай, че даден автор на илюстрация счете, че правата му са нарушени, нека да ми прати имейл на yann@rpgbg.net, за да махна творбата му!